More Website Templates @ Templates.com!

 

leviski C 5

 

 

Kuvat / Photos C5

Laatuluokitus: Q4
Osoite: SKIMBAAJANKUJA 1 C 5, 99130 SIRKKA
Alue: Levikeskus
Pinta-ala: 69 m²
Valmistumisvuosi: 2010
Vuodepaikat: 4-(6) henkilölle
Lemmikit sallittu: Kyllä
Internet: Kyllä

Kuvagalleria

Sijainti: LevikeskuksessaSkimbaajankuja 1C, (ent. Alppilevi C, Huoneisto C5
Päärinteeseen 280 m, laduille 200 m. Kaupat, palvelut ja ravintolat lähellä.

Uusi modernein ja korkeatasoisin materiaalein ja varustein sisustettu alppitalohuoneisto. Alakerrassa korkea ja valoisa avotila, jossa avokeittiö, ruokailutila ja olohuone sekä takka. Olohuoneen vuodesohvan voi avata vuoteeksi kahdelle. Alakerrassa myös 1 makuuhuone, jossa kaksi 90 cm levyistä sänkyä (yhdistettävissä) sekä sauna ja kylpyhuone. Yläkerrassa on toinen makuuhuone, jossa myös kaksi 90 cm levyistä sänkyä sekä wc. Parvekkeet etelään molemmissa kerroksissa.

Lisävarustus: kaapeli-tv molemmissa kerroksissa (alakerrassa 40", yläkerrassa 32"), cd/radio, dvd, Internet (WLAN), koneellinen vaatteiden kuivauskaappi, pyykin- ja astianpesukone, mikro, leivänpaahdin, vedenkeitin ja kahvinkeitin. Lastensänky ja -syöttötuoli. Täydellinen astiasto 6:lle. Takkapuut.

Muuta mainittavaa: Kellarikerroksessa lämmin varasto, joka toimii suksienhoitotilana (Kellarissa suksienhoitoteline ja silitysrauta).
Parkkipaikka lämmityspistokkeella.

Varauskalenteri
 

Varausohje

- Laita ruutuun montako yötä ajattelit yöpyä

- Klikkaa sitten tulopäivääsi, niin kalenteriin tulee vihreä palkki ajasta sekä ajanjakson hinta.

- Paina Varaa -ruutua, jos haluat jatkaa varauksen tekemiseen Huomioi, että jo varattujen jaksojen (punainen palkki) alku- ja loppupäivinä on päivämääräruutu puoliksi väritetty. Voit varata ajoituksesi alkamaan tai loppumaan myös näiksi päiviksi.


Internet-varauksia voi tehdä aikaisintaan 3 päivän päästä alkavaksi. Tästä johtuen varauskalenteri näyttää tilanteen vasta kolmen päivän päästä eteenpäin. Joten jos haluat varata huoneiston näin lyhyellä varausajalla, ole hyvä ja ota yhteys suoraan Levin Matkailuun.

Hinta sisältää: aina lähtösiivouksen.

Katso Liinavaatesettien tilaaminen.Hintakaudet

KOHTEEN HUOLITSIJA
Polar Star Travel
Torikuja 10A
99130 Levi
+358 10 325 4040
sales@polarstartravel.fi

Levin Matkailun Keskusvaraamo ei säilytä tai toimita avaimia. SOVITHAN viimeistään 2 arkipäivää ennen tuloasi kohteen huolitsijan kanssa tuloajastasi ja avaimista.


Jos majoitusvarauksen yhteydessä ei ole tilattu - liinavaatteita, pyyhkeitä ja lähtösiivousta, tai eivät jo sisälly hintaan, niin ota omat mukaan ja suorita lähtösiivous huoneistosta löytyvien ohjeiden mukaisesti.

Huoneistoa koskevat varaus- ja lisätiedustelut: Levin Matkailu / Keskusvaraamo puh. 016 639 3300 tai levi@levi.fi