leviski C 1

 

 


Laatuluokitus
Osoite: SKIMBAAJANKUJA 1 C 1, 99130 SIRKKA
Pinta-ala: 81 m²
Valmistumisvuosi: 2010
Vuodepaikat: 6+2 henkilölle
Lemmikit sallittu: Kyllä
Internet: Kyllä
 

Kuvagalleria

SIJAINTI: Levikeskuksessa Skimbaajankuja 1 C1, (ent. alppilevi C). Päärinteeseen 280 m, laduille 200 m. Kaupat, palvelut ja ravintolat lähellä

Uusi moderneilla ja korkeatasoisilla suomalaisilla materiaaleilla ja varusteilla sisustettu alppitalohuoneisto (Artekin kalusteita + Iittalan ja Pentikin astiastoa). Kellarikerroksessa takkahuone jossa vuodesohva, saunatilat, psh, wc ja makuuhuone kahdelle. Ensimmäisessä kerroksessa olohuone, avokeittiö, ruokailutila, makuualkovi, jossa kerrossänky , makuuhuone ja wc. Makuuhuoneissa 2 erillistä sänkyä. Olohuoneen sekä takkahuoneen sohvat saa tarvittaessa lisämakuupaikoiksi. Olohuoneesta pääsy parvekkeelle, joka on hieman maatason yläpuolella.

LISÄVARUSTUS: Kaapeli-tv molemmissa kerroksissa, yläkerrassa kotiteatterijärjestelämä, jossa dvd ja cd-radio. Langaton laajakaista (Wifi), koneellinen vaatteiden kuivauskaappi, pyykin- ja astianpesukone. Vauvansänky ja -syöttötuoli.

MUUTA MAINITTAVAA: Kellarikerroksessa lämmin varasto, joka toimii suksienhoitotilana (kellarissa suksienhoitoteline ja silitysrauta). Parkkipaikka lämmityspistokkeella.

KOHTEEN HUOLITSIJA:
Polar Star Travel
Torikuja 10A
99130 Levi
+358 10 325 4040
sales@polarstartravel.fi

Levin Matkailun Keskusvaraamo ei säilytä tai toimita avaimia. SOVITHAN viimeistään 2 arkipäivää ennen tuloasi kohteen huolitsijan kanssa tuloajastasi ja avaimista.

Huoneistoa koskevat varaus- ja lisätiedustelut: Levin Matkailu / Keskusvaraamo puh. 016 639 3300 tai levi@levi.fi

Varauskalenteri
 

Varausohje

- Laita ruutuun montako yötä ajattelit yöpyä

- Klikkaa sitten tulopäivääsi, niin kalenteriin tulee vihreä palkki ajasta sekä ajanjakson hinta.

- Paina Varaa -ruutua, jos haluat jatkaa varauksen tekemiseen

Huomioi, että jo varattujen jaksojen (punainen palkki) alku- ja loppupäivinä on päivämääräruutu puoliksi väritetty. Voit varata majoituksesi alkamaan tai loppumaan myös näiksi päiviksi.

Internet-varauksia  voi tehdä  aikaisintaan 3 päivän päästä alkavaksi. Tästä johtuen varauskalenteri näyttää tilanteen vasta kolmen päivän päästä eteenpäin. Joten jos haluat varata huoneiston näin lyhyellä varausajalla, ole hyvä ja ota yhteys suoraan Levin Matkailuun.

 


Hinta sisältää: aina lähtösiivouksen. Katso Liinavaatesettien tilaaminen.


Hintakaudet

Jos majoitusvarauksen yhteydessä ei ole tilattu - liinavaatteita, pyyhkeitä ja lähtösiivousta, tai eivät jo sisälly hintaan, niin ota omat mukaan ja suorita lähtösiivous huoneistosta löytyvien ohjeiden mukaisesti.